Willekeurige toffe shit | Week 11

Aight so yo,

Een van allertofste gevoelens die er bestaan is mensen enthousiast maken voor dingen waar jij zelf ook enthousiast van wordt. Daarom wil ik met deze serie ‘Willekeurige toffe shit’ (de naam is een work in progres) een klein aantal artikelen, video’s of gebeurtenissen waar ik heel blij van wordt delen met iedereen die dit leest.

Het kan gaan over bijvoorbeeld videogames maar ook net zo goed over MMA of series en films. Dingen waarvan je hopelijk denkt ‘ah shit! dat is tof’ en als je het niet tof vind, even goede vrienden.

Mega Medley

Lara6683 aka Lara de Wit is een Australische Twitch streamer die vooral piano muziek speelt. Gedurende haar streams neemt ze verzoekjes aan en deze sessie liep een beetje uit. 90 minuten lang krijgt ze via de chat verzoeknummers van Rick Astley – never gonna give you up tot Guille’s theme en ze rijgt alles moeiteloos aan elkaar. Alle genres komen voorbij, en ze speelt het met verve.

Cupsouls:

Twee games die bekend staan om hun uitdagende gameplay, Dark Sous en Cuphead worden samen in een mixer gegooid voor deze feux-trailer voor ‘cup souls’. En wow wat een indrukwekkend filmpje! Solaire en Oscar of Astora nemen het op tegen Orstein en Smough,¬†Scorpioness Najka, Greatwolf Sif en andere memorable eindbazen uit souls-serie, om uiteindelijk (spoiler!) geplet te worden door Yhorm the Giant.¬† Het zal nooit een officiele release worden maar soms is het idee al genoeg.

Shredden in India

Skateboarden is een mooie sport! Het kan een mens enorm veel inzicht en kracht geven. aspecten als doorzettingsvermogen, individualiteit en zelfvertrouwen komen naar voren. Dit filmpje is daar een mooi voorbeeld gaan. Kansarme meiden uit India krijgen de kans om een workshop te doen met pro skater Lizzie Armanto en het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen aan het shredden is.

Drie toffe filmpjes waar je hopelijk een glimlach van op je gezicht krijgt. Volgende week weer een nieuwe batch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *