Voorbeschouwing van het Punchout event van 15-7-12

Aight so yo,

Iets later dan normaal omdat ik het druk had met niets doen maar bij deze de voorbeschouwing voor het punchout event van morgen. de halve finales. wat league battles, wat rode kaart battles en wat voorrondes, de flyer:

De eerste battle op de flyer maar waarschijnlijk een van de laatste van de dag. Sensei vs Foo. Een halve finale battle tussen twee ghombres maar ik verwacht geen bijtende personals tussen deze twee, ze zullen zich vooral op elkaars battle carrière storten en punchlines droppen in plaats van elkaars persoonlijke leven te sherlocken. Ze hebben in het verleden samen een track gedropt dus daar zullen zeker wel wat lines aan besteed worden. Het is een dope stijlclash tussen Sensei die erg gebruik maakt van momentum en wisselende flows tegen Foo die vooral rechttoe en rechtaan is, in het verleden vond ik z’n generieke punches wat zwakjes maar in zijn latere battles waren die ook up to par met zn persoonlijke shit dus wie weet wat hij in heeft te brengen tegen Sensei. Mijn voorspelling is dat een van deze twee de finale gaat halen.

De andere halve finale is Santios vs Mennis. Dit is een potentiële classic. Ik ben benieuwd naar Santios z’n plan of attack want niemand heeft nog de puzzel die mennis is weten te kraken dus ik ben benieuwd naar Santios z’n stab at it. Mennis heeft in het verleden Sniggy al verslagen(die samen met Santios een duo vormt) dus Sachez zal gebrand zijn om zijn homie te avengen en om een plek in de finale veilig te stellen. Mennis is op een warpath vanaf zijn eerste battle en hij is een soort van publieksfavoriet. Hij zal ook bij deze battle vanaf het begin de support hebben van het publiek. Ik hoop dat hij ditmaal zijn zangroutine achterwege laat en zich focust op zijn rap-performance. Mijn voorspelling is dat een van deze twee de finale gaat halen.

Crackbek vs Waldo
COTDAMN! Het is dat de halve finales er ook zijn want anders was dit de battle waar ik het meest naar uit kijk. Allebei intelligente dudes die in staat zijn om punchlines te schrijven van een hoog niveau zonder dat ze het publiek vergeten. Ook zijn ze allebei al bezig geweest met het hypen van deze battle door verschillende afbeeldingen over elkaar naar elkaar te sturen via twitter.

vs

Zuiderstorm vs EZG
Dit moet voor beide hun break out performance worden. Zuiderstorm was aan het murderen tegen jeevz toen hij tweemaal de draad kwijtraakte en dus de winst uit handen gaf. Maar het materiaal wat hij liet zien was van top tier kwaliteit dus ik ben benieuwd of hij het tegen EZG wel waar kan maken. EZG had wat controversie om zich heen maar hij is nu weer terug om zijn stempel te zetten in de league. Ook hij barst van de potentie en dat is er nog maar gedeeltelijk uitgekomen vs Hunter en Triple R. Als ze allebei op 100% presteren dan zijn deze twee een gevaar voor iedereen in de league. Maar eerst moet er 1 van de 2 verliezen. Mijn verwachtingen, iemand wint en iemand verliest maar iedereen in het publiek wint ook.

Cyclo B vs Kaascouse
De relatieve nieuweling in de league Cyclo B neemt het op tegen Punchout veteraan Kaascouse. Cyclo zou vorig event al een league battle krijgen maar vanwege omstandigheden kwam zijn tegenstander niet opdagen en ook ditmaal kon hij niet meer en omdat kaascouse altijd in is voor een battle sprong hij erop. Kaascouse zijn laatste battle was op de radio waar hij buiten zijn comfortzone trad en ook ditto presteerde en hij zal gebrand zijn om weer een winst binnen te slepen en om Cyclo terug naar de rode kaart zone te kicken. Cyclo was wel aight in zn 1e battle. veel beter in z’n 2e battle dus ik hoop dat hij die trend door kan zetten en met 3 solide verses voor kaascouse komt.

Challamang vs Jeevz
Gaat helaas niet door.

 

mijn reactie toen ik het telefoontje kreeg

 

 

Rode kaart battles

Frans vs Tazer: Ik ben benieuwd of Frans ditmaal minder akward over komt en of Tazer ditmaal 3 hele verses kan brengen, voor Frans is het weer een leer moment en voor tazer is het do or die, als hij niet met een top tier performance komt dan hoeft ie niet meer terug te komen.

D.Wright vs H-suna: H-suna kan ditmaal geen hondenlines verzinnen dus ik ben benieuwd hoe hij zijn 3 verses ditmaal vol krijgt, hij heeft potentie laten zien in zijn vorige battle en hij had het afgelopen event daarom ook al een battle maar zijn tegenstander kwam niet opdagen. D. Wright moet het publiek zijn try-out laten vergeten(wat ze waarschijnlijk al hebben gedaan) en ditmaal met 3 goeie verses komen en een ditto delivery.

Spraakzaam vs Solekid: Gaat niet door.

Ronso vs Nick in the Cave: Een battle van wie het meeste haar onder zijn pet vandaan kan laten komen en de enige internationale battle op de flyer. Ronso is belg en Nick in the Cave komt uit Groningen.

Haal je kaartjes hier:

https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=36376&point_of_sale_id=2950

En geniet nog van je zaterdag en niet teveel drinken en tot morgen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *